clicks banner_Mesa de trabajo 1

Visita  Fira DIYversió! els dies 10, 11 i 12 de desembre i gaudeix alhora d’una exposició sobre el món dels ninots dels clicks de Playmobil. Amb la mateixa entrada de la Fira DIYversió! a més de tota l’oferta de manualitats i hobbies tothom que ho desitgi podrà visitar dins el mateix recinte firal una exposició amb multitud de clicks, una joguina de referència de moltes generacions que s’ha convertit en un objecte de col·leccionisme i un recurs freqüent en el món de la comunicació des de la seva aparició a la dècada dels 70 a Alemanya.

Amb la col·laboració de l’associació catalana Catclicks s’han instal·lat diorames de tamany XXL en un espai de més de 100 m2. Les temàtiques d’aquests diorames giraran entorn les aventures d’Indiana Jones, Nadal en l’època victoriana, entre altres. Aquesta exposició pretén acostar tothom als escenaris que es poden reproduir amb la gran quantitat d’accessoris, vehicles o edificis dels que disposen aquests ninots.

En paral·lel es proposa l’activitat “Buscaclick”. Es lliurarà als visitants un full on  hi han representades una sèrie de figures de clicks que cal localitzar en els diferents diorames. Tothom que encerti accedirà a un sorteig de lots de Playmobil.

Sin título-2_Mesa de trabajo 1